Uluslararası Kongreden Davet Mektubu!

Kdz Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi Kimya Proje grubu öğrencimiz Yiğit Alp ÖZDEMİR, ilk bilimsel çalışmasını gönderdiği uluslararası kongreden davet mektubunu almıştır. Henüz 12. sınıf öğrencisiyken yakaladığı bu başarı için kendisini ve danışman öğretmeni Gürol KESERCİ'yi yürekten tebrik ediyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıl süren çalışma boyunca akademik bilgi ve desteğini esirgemeyen Zonguldak BEÜ Mühendislik Fakültesi Öğrt. Üyesi Syn. Dr. Çağlar Çelik BAYAR hanımefendiye öğrencimizin gelişimine  sağladığı katkılar için, BEÜ Rektör Yrd. Syn Prof Dr Kemal Büyükgüzel'e  Kdz EREĞLİ Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi ve Bülent Ecevit Üniversitesi arasında sağladığı kurumsal işbirliği için teşekkür ederiz.

14.10.2021 643

14-10-2021