Tübitak Başarımız!

Kurumumuzun Gururu: Bölge Birincisi ve İkincisi Öğrencilerimiz!

Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi olarak, öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz!

Fizik Öğretmeni Adnan Akyüz’ün danışmanlığını yaptığı proje grubumuzdan Onat Akın, “SERALARDA YENİLİKÇİ ISI KONTROLÜ: YENİ BOYA TEKNOLOJİSİYLE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” isimli projesiyle Bölge Birinciliği ödülünü kazanmıştır. Aynı şekilde, Matematik Öğretmeni Mustafa Kemal İnce’nin rehberliğinde çalışan Zeren Ecem Akdemir’in “EKOKU BELLİ OLAN N TAMSAYI ÜZERİNE” isimli projesi ise Bölge İkinciliği ile ödüllendirilmiştir.

Bu muhteşem başarıya imza atan öğrencilerimizi ve onların yanında duran, desteklerini esirgemeyen danışman öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Ayrıca, bu süreçte öğrencilerimize sonsuz destek veren velilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Geleceğin bilim insanlarına verdiğimiz destekle, daha nice başarılarla dolu günlerin önünü açıyoruz. Kutlarız!

03.04.2024 39