Tomorrow is Too Late

06.05.2022 233

Kurumumuz Destek Grubu  sınıf öğretmeni Semra Yalmancı Yücel'în  kuruculuğunu yaptığı 'Tomorrow is Too Late' eTwinning projesi Bulgaristan, İtalya, Kuzey Makedonya, Portekiz, Romanya ve Türkiye'den 16 ortak ile yürütülmektedir. Proje geri dönüşüm ve ileri dönüşüm ile gezegenimizin ömrünü uzatmayı hedeflemektedir.İklim değişikliği ve küresel ısınmanın bir sonucu olarak büyüyen sorunlara çözüm yolları arayan etkinlikler yapılmıştır. Kompost yapımı, israfı önleme, yenilenebilir enerji kaynakları, tohum filizlendirme, doğal koku yapımı, geri dönüşüm oyuncaklar gibi çalışmalar öğrencilerimizin ilgisini çekmiştir. Projemizde öğrencilerimiz birçok web 2.0 aracı ile çalışarak faaliyetlere katkı sağlamıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.