TEKNOFEST'te  FİNAL YOLUNDAYIZ!

TEKNOFEST'te FİNAL YOLUNDAYIZ!

ALEVSAVAR KIZLAR ve DEMİRALAY Takımları, Teknofest 2023 İnsanlık Yararına Teknoloji Afet Yönetimi ve Sağlık ve İlkyardım Ortaokul Seviyesi kategorisinde 87 ve 94.50 puanla ön elemeyi geçerek final raporu yazmaya hak kazanmıştır. Hedefleri projelerini kullanılabilir faydalı bir ürün haline getirerek insanların yangın bölgesinden en az zararla dışarı çıkılabilmesi olan ALEVSAVAR KIZLAR takımımıza ve denizlerde yaşanabilecek kazalarda kazazedelerin bulunmasına yönelik geliştirdikleri sistemle DEMİRALAY takımımıza final  yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimiz İnci Zeynep ÖZDEMİR, Bade BAYLAN ve danışmanları Semra YALMANCI YÜCEL'e; öğrencimiz Ela DEMİRLAY ve danışmanı Müzeyyen Merve BAKANGÖZ'e başarılar dileriz.

23.01.2023 187