Gurur Duyduk!

14-16 Aralık 2022 tarihlerinde  gerçekleştirilecek olan 4. International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (4. Uluslararası Avrasya Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Konferansı) adlı konferansa Kimya bölümü proje öğrencimizin gerçekleştirmiş olduğu "Manyetik Fe3O4 Nanopartiküllerinin Anaerobik Çürümeyle Biyokütleden Biyogaz Eldesine Etkisinin İncelenmesi" adlı çalışma tam metin bildiri olarak kabul edilmiştir. Genellikle akademisyen bildirilerinin sunulduğu uluslararası kongrede,    lise öğrencisine ait bir çalışmanın değer görüp bildiri olarak kabul edilmesi  gurur vericidir. Öğrencimiz Zeynep Sena ŞİMŞEK ve Danışman Öğretmeni Gürol KESERCİ'yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

01.12.2022 209

01-12-2022