Bilsem Yaz Okulu Duyurusu

19.07.2022 604

Bilsem Yaz Okulu Öğrenci Des Programları Linktedir.

1-Yaz kurslarımız 18 Temmuz günü programlara uygun şekilde başlayacak ve 14 Ağustos'ta sona erecektir

2-Yaz kurslarımızda kantin bulunmadığından öğrencilerimizin yanlarında su, içecek ve atıştırmalıklar bulundurmaları yararlı olacaktır.

3-Yaz kurslarımızda devam zorunlu olup 1/4 oranında devamsızlık yapan öğrencilerimizin kursla ilişikleri kesilecektir.

4-Yaz kurslarına gelecek öğrencilerimiz kalem, silgi, defter gibi temel malzemelerini mutlaka yanlarında bulunduracak veya kurs öğretmeni tarafından istenen asgari malzemeyi temin edeceklerdir.

5-Atölye grup ve günlerinde herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacağından bu konuda talepte bulunulmaması rica olunur.

6-Öğrenciler Yaz kurslarına kendi yada velisi aracılığıyla gelecek ve velisi tarafından alınacak bu konuda bilsem yönetimi her hangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.