Semra YALMANCI YÜCEL - Sınıf Öğretmeni

1980 Ordu/Korgan doğumludur. 1998-2002 yılları arasında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünden 1. olarak mezun olmuştur. Bülent Ecevit Üniversitesinde  2009 yılında Eğitim Programları ve Öğretim Programları alanında tezli yüksek lisans yapmıştır. 2002 den 2019 yılına kadar Ören İlkokulunda öğretmenlik yapmıştır. Birçok projeyi başarılı şekilde yürütmüş ve projelerinden uluslararası ödüller almıştır. 2018 yılında Doğa Koleji Yılın En’leri ödüllerinde en iyi öğretmen olarak seçilmiştir. 2019 yılında Fark Yaratan Öğretmen olarak seçilmiş ve Zonguldak ilini temsilen Konya Şeb-i Aruz Törenlerine davet edilmiştir. Başta hizmetiçi olmak üzere 50 ye yakın kurs ve seminerlere katılmıştır. Beni Anılarla Yaşat Öğretmenim, Şimdi Ben Anne mi Oldum? ve Sevgi Sarsın Dünyayı adlı kitapları bulunmaktadır. 2019 yılında okulumuzda sınıf öğretmeni olarak çalışmaya başlamış ve halen bu görevi yürütmektedir. Halkoyunları antrenörüdür. Evli ve iki çocuk annesidir.

Projeler:

1. 81 İliz Hepimiz Biriz

2. Doğaya Dokun ( Türkiye 2. olmuştur)

3. Kültür Sokağı (Türkiye 2. olmuştur)

4. 7 Bölge 7 Kuşak 7 Renk

5. Harikalar Diyarı

6. Bir Milyon Mavi Kurdele

7. Çocuk Oyunları Olimpiyatları ( Childrens Games Olympics)

8. Stem ve Kodlama İle okuyup Yazıyorum

9. Let’s Sing a Song