Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrenmeyi bir ihtiyaç, üretmeyi bir zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsenmiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten, demokrasi kültürüyle yoğrulmuş bir kurum, tüm toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.

Misyon: Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi olarak misyonumuz; "Bireyselleştirilmiş, zenginleştirilmiş, farklılaştırılmış, hızlandırılmış proje merkezli eğitim uygulamalarıyla; özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek. Toplumumuzun kültürel ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik anlayışa sahip ve mutlu bireyler yetiştirmektir."

Başarılar: Robotex (Dünyanın en büyük robot yarışması) Jüri Özel Ödülü 2019 / Akıl ve Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri 2019 Tübitak 4004, 4005, 2202A,2204B,Teknofest

Saatler: Hafta içi 08.30-19:55, Cumartesi 08:30-17:00
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204-A, TÜBİTAK 2204-B, TÜBİTAK 2204-D, Teknofest, TÜBİTAK 4004, eTwinning, Patent, Faydalı Model, Tasarım
Kontenjan Bilgileri: Öğrenci Sayısı: 299 Öğretmen Sayısı: 19

WEB - https://kdzereglibilsem.meb.k12.tr